+32 486 78 00 55

U kan bij mij terecht voor > Domotica

Domotica staat voor een reeks intelligente oplossingen, die tal van praktische zaken in huis automatiseren. Het systeem is als het ware het centrale zenuwcentrum van de woning.

Denk aan het bedienen en op elkaar afstemmen van verlichting, verwarming, zonwering, ventilatie en/of gemotoriseerde rolluiken. U kunt alles instellen op vaste tijdstippen of bedienen met de gewone schakelaars, een aanraakscherm en zelfs uw smartphone of tablet.

Via de centrale besturing houdt u uw energieverbruik per ruimte en per apparaat in het oog en stuurt u waar nodig bij. Bovendien kunt u uiteenlopende veiligheidsvoorzieningen, zoals bewegingsmelders of branddetectie koppelen aan het systeem.

Als domotica-specialist adviseert Demeyer Steven bvba u over de meest geschikte oplossingen op maat van uw wensen, behoeften en budget. Vanzelfsprekend staan wij ook in voor het plaatsen en opstarten.

Onze ervaring met zowel domotica als de verschillende technieken garandeert dat alle systemen met elkaar kunnen communiceren.

Meer weten? Neem contact op per mail of bel me op +32 486 78 00 55.