+32 486 78 00 55

U kan bij mij terecht voor > Centrale verwarming

De warmtevoorziening in woningen evolueert in sneltreinvaart. Centrale verwarmingsketels halen almaar hogere rendementen en alternatieve technologieën zoals warmtepompen en zonnepanelen raken steeds meer ingeburgerd.

Steven Demeyer is van alle verwarmingsmarkten thuis, of u nu kiest voor een klassieke cv-ketel (op aardgas of stookolie), of voor een energiezuinige warmtepomp. En ongeacht of u opteert voor radiatoren, convectoren of vloerverwarming. Wij verstrekken u gericht advies, vergelijken het marktaanbod en begeleiden u bij de keuze van het meest geschikte systeem.

Onze vakmensen staan in voor een professionele installatie. Als erkend en gecertificeerd installateur leveren we bovendien het keuringsattest voor uw cv-ketel af. Handig indien u recht hebt op subsidies. Het is tevens zo dat een tweejaarlijks onderhoud van uw ketel wettelijk verplicht is.

Bij nieuwbouwprojecten volgen we alles op van a tot z: van leidingen en ketels over verwarmingstoestellen en aansluitingen tot keuringsattesten. Kom samen met uw architect bij ons langs om uw bouwplan te bekijken. We overlopen uw wensen, beantwoorden uw vragen en bezorgen u alle nodige documentatie.

Meer weten? Neem contact op per mail of bel me op +32 486 78 00 55.

Centrale verwarming

Vernieuwen leidingwerk centrale verwarming